Alert Alarm är ledande inom trådlösa hemlarm och erbjuder sina kunder en prisgaranti. Lyckas du hitta ett motsvarande hemlarm för en lägre kostnad reducerar Alert Alarm kostnaden med 5%. Den här kostnaden är beräknad på en 24 månaders period, vilket motsvarar bindningstiden hos Alert Alarm.

Trådlöst hemlarm

hemlarmet

Trådlösa hemlarm från Alert Alarm

Alert Alarm vill ge sina kunder ett smidigt och enkelt sätt att installera och äga ett larm. Samtliga larmpaket innehåller endast trådlösa hemlarm. Över 50 000 kunder har ett hemlarm från Alert Alarm, vilket gör dem till ledande inom trådlösa hemlarm. Till skillnad mot många andra aktörer på marknaden så äger du ditt hemlarm när bindningstiden gått ut. Detta innebär i praktiken att du undviker kostnader för nedmontering.

Väljer du ett hemlarm som är kopplat till en larmcentral ingår fria väktarutryckningar. Om larmet utlöser går en signal till Securitas Directs larmcentral. En operatör kontaktar sedan dig och/eller de personer du uppgivit. Om ingen svarar skickar man för säkerhetsskull ut en väktare till din bostad. Väktaren kontrollerar så att ingen brutit sig in i bostaden och åtgärdar eventuella skador som uppstått.

Följande produkter finns till hemlarmet från Alert Alarm

  • Rökdetektor
  • Rörelsedetektor
  • Magnetkontakt
  • Läckagedetektor
  • Utomhussiren
  • Manöverpanel
  • Alert Alarm App

Service och Tillval

Under din tid som kund hos Alert Alarm erbjuds du en bra service. Här nedan följer lite information om vad det innebär att äga ett hemlarm från Alert Alarm.

Ditt larm övervakas dygnet runt, året om för att säkerställa att det fungerar. Skulle något inträffa kontaktas du och blir instruerad av vad som behövs åtgärdas. Skulle någon produkt i larmpaketet sluta fungera ersätts du med en ny.

Vid ett villainbrott står Alert Alarm för en självriskreducering.

Kameraövervakning finns som tillval. Om larmet går kan du via mobilen, dator eller läsplatta bekräfta vad som utlöst larmet. Du och de personer du angivet kan se bilderna.

För dig med ett husdjur över 18 kilo finns det skräddarsydda lösningar med magnetkontakter.

Hos Alert Alarms hemsida kan du räkna ut priset för ett hemlarm som passar dig.